Whiteboard kopen?

Op zoek naar een manier om snel en flexibel ideeën en processen met je team te bespreken? Of je boodschappenlijstje op te schrijven? Een whiteboard kopen is een slimme inverstering om je gedachten vast te leggen.

Voor welke toepassing ook, hier op whiteboard-winkel.nl kan je elk type whiteboard kopen. En als je het formaat dat je zoekt niet kan vinden in onze webshop? Dan maken we een whiteboard op maat voor jou. Vanuit onze eigen fabriek ontwerpen en fabriceren we elke type whiteboard. Bekijk ons assortiment en bestel direct óf bereken online jouw maatwerk whiteboard.

Waar kan je een whiteboard voor gebruiken?

Whiteboards staan voor creativiteit, educatie, flexibiliteit en teamwork. Whiteboards zijn inzetbaar op een onuitputtelijk aantal manieren. Natuurlijk ken je een whiteboard uit klaslokalen en kantoren. Maar er zijn nog vele andere toepassingen voor te verzinnen. Met ons diverse assortiment aan materialen, kleuren, diktes en accessoires vindt je altijd het whiteboard dat het beste past in jouw situatie.

Whiteboard uitvoeringen

Onze whiteboards komen in drie verschillende uitvoeringen:

  • Frameless whiteboard heeft een dikte van 20 mm. Combineer meerdere whiteboards tot één groot whiteboard. Of maak een lange whiteboard strook over de lengte van je kantoor of woonkamer!
  • Thin: Met een dikte van slechts 5 mm heeft dit type whiteboard een mooi minimalistisch design en is het eenvoudig om op te hangen.
  • Flat whiteboard is gemaakt uit vlakke plaat. Dit maakt directe montage op bijvoorbeeld kast, deur of muur wel heel eenvoudig, gratis op maat gemaakt.

Whiteboard kleuren

Een whiteboard kopen kan bij ons in drie verschillende kleuren. Natuurlijk is de meest populaire kleur wit. Onze producten heten niet voor niets ‘whiteboards’. Maar wij leveren ook in zwart en in RVS. En elke van deze drie kleuren is te kopen in de drie verschillende uitvoeringen die wij beschikbaar hebben. Natuurlijk zijn elk van deze kleuren te beschrijven met standaard whiteboard stiften.

Whiteboard op maat kopen

Omdat wij elk whiteboard van in onze eigen fabriek maken is het mogelijk om (bijna) elke maat te leveren die je zoekt. Laat je creativiteit niet in de weg zitten door de limieten die andere aanbieders van whiteboards je opleggen: als je het kan verzinnen dan kunnen wij het maken!

Whiteboard accessories

Als je een whiteboard koopt is deze natuurlijk niet bruikbaar zonder een set whiteboard stiften van goede kwaliteit. Deze leveren wij in vele verschillende kleuren. Ook bieden wij drie verschillende diktes aan. Hierdoor kan je variëren tijdens het schrijven en tekenen op je whiteboard en bijvoorbeeld de nadruk leggen op belangrijke zaken.

En met onze magneten is het mogelijk, om allerlei verschillende notities, foto’s, knipsels en andere voorwerpen op te hangen. Maak efficiënt gebruik van je whiteboard en raak nooit meer een brief of rekening kwijt. Hang hem op met een magneet!

Unieke service

Als je besluit om in onze webshop een whiteboard te kopen dan ontvang je naast een fantastisch en goed geprijsd product ook een uitmuntende service. Zo rekenen wij geen bezorgkosten voor je bestelling. En als je in de buurt bent en je besluit je bestelling zelf af te halen, dan geven we je een korting van 15%! Als dat geen goede service is?

Vakmanschap en flexibiliteit

Onze vakmensen maken all whiteboards in onze eigen fabriek. Hierdoor is het mogelijk om jouw persoonlijke voorkeur voor een goede prijs te leveren. We gebruiken enkel materialen van hoogstaande kwaliteit. Hierdoor ontvang je een whiteboard van een superieure klasse.

Drie Tips voor het gebruiken van een whiteboard

Dat je op een whiteboard kan schrijven en tekenen is wel algemeen bekend. Maar dat je er nog veel meer mee kan beseft nog niet iedereen. We geven je hier drie korte tips die het gebruik van een whiteboard nóg leuker en efficiënter maken:

Maak een foto van je whiteboard

Als je het whiteboard gebruikt om notities te maken tijdens een meeting of brainstormsessie dan is het heel nuttig om er foto’s van te maken. Een whiteboard wordt over het algemeen weer uitgewist en vaak worden alleen de conclusies en besluiten ergens anders opgeschreven. Door foto’s te maken van tussentijdse momenten creëer je een goed beeld van het denkproces. En met je telefoon deel je de foto natuurlijk eenvoudig met de rest van je team.

Maak creatief gebruik van magneten

Als je een magnetisch whiteboard gebruikt dan kun je deze omtoveren in een soort multimedia board. Gebruik de magneten uit onze webshop om mock-ups, cartoons, krantenknipsels of wat je maar kan verzinnen op te hangen. Foto’s of voorbeelden om je argument te ondersteunen in een discussie kunnen eenvoudig opgehangen worden naast de tekst die je hebt geschreven op het whiteboard.

 Gebruik het als (team)kalender

Een whiteboard is ideaal om te gebruiken als planningstool. Door bijvoorbeeld je teamkalander op een whiteboard te schrijven is iedereen constant op de hoogte van deadlines, afspraken en weet je in één oogopslag weer waar je collega het nu weer over heeft. Zie het als een heel groot spiekbriefje. Met gekleurde tape kan je een rooster maken op het whiteboard en door bijvoorbeeld post-its toe te voegen kun je bepaalde acties extra accent geven.