Whiteboard Frameless. Een oude bekende in een nieuw jasje!

Whiteboard Frameless
Whiteboard Frameless

In ons digitale tijdperk is nog altijd grote vraag naar een whiteboard, de witte opvolger van de ouderwetse zwarte ‘schoolborden’ waarop nog met krijt op werd geschreven dat zo lekker kon piepen. Een frameless whiteboard heeft een eigentijdse look, perfect voor het moderne interieur of kantoor

Niet digitaal, wel handig!

Voor de klas en in elke vergaderruimte zie je ze nog steeds. Whiteboards. Op school wordt er door de leerkrachten gretig gebruik van gemaakt tijdens de les. Tijdens vergaderingen en presentaties zijn zo ook nog altijd niet weg te denken. Super handig voor bijvoorbeeld opsommingen van actiepunten of het voorrekenen van begrotingen tijdens een vergadering.

Whiteboard frameless, De nieuwe stijl

Een whiteboard van ons is nog steeds net zo makkelijk in het gebruik als de whiteboards die we van vroeger kennen. Inmiddels heeft het welbekende whiteboard met de aluminium randen echter wel een ‘makeover’ gehad, waardoor ze veel beter passen in de moderne interieurs van scholen, vergaderruimtes, of misschien wel gewoon op uw werkplek thuis.

32.50260.00 incl. btw
47.95269.95 incl. btw
61.99195.95 incl. btw

Eigen design

Wij maken we elk frameless whiteboard zelf, volgens ons eigen ontwerp. Een whiteboard bij ons is verkrijgbaar in verschillende standaard maten en uitvoeringen. Wilt u een whiteboard kopen, maar zit de maat die u zoekt er niet bij? Geen nood! Op uw verzoek maken wij snel en voordelig een whiteboard voor u op maat.

Note! Elk whiteboard op maat kunnen door ons worden geleverd in wit, rvs en in zwart rvs.

Soorten en maten

Elk whiteboard die wij maken kan in elke maat geleverd worden. Staat uw maat er niet tussen? Bestel eenvoudig een frameless whiteboard op maat. Als u bij ons een whiteboard besteld, kunt u kiezen uit drie verschillende uitvoeringen, allen vervaardigd uit één stuk, zonder die welbekende aluminium lijst er omheen. Elk whiteboard is magnetisch en met whiteboard stiften te beschrijven.

Frameless Whiteboard

Een frameless whiteboard is 20 mm dik. Om een eigentijdse ‘look’ aan elk whiteboard te geven, worden deze uit één stuk plaat gevouwen. Doordat er geen aluminium lijst om deze borden zit, zijn ze tevens geschikt om te combineren en tegen elkaar aan te hangen. Zo kunt u de grootte van het whiteboard aanpassen. Voor een kleinschalige bijeenkomst kunt u misschien met één whiteboard volstaan, maar zit er een hele zaal vol, dan wilt u toch voldoende ruimte hebben om alle nuttige aantekeningen die worden gemaakt even te laten staan.